Unt de shea, 60ml, Ikarov

13.00lei

Untul de shea, de asemenea, cunoscut sub numele de karite sau unt de nuca de shea, se obtine din fructele arborelui Mangifolia, cultivat in Africa Centrala, denumit si karite. Jumatate din compozitia sa este formata din acizi grasi saturati si cealalta jumatate din acizi grasi polinesaturati. Acesta contine substantele solubile in ulei ale fructului si factor de protectie UV pâna la gradul 4. Untul de Shea este utilizat in elita cosmetica din zilele noastre. El este un ingredient principal in materie de medicamente utilizate pentru tratamentul arsurilor. Acesta este absorbit foarte bine de piele, fara a fi necesara masarea pielii. Untul de Shea creeaza o pelicula subtire de protectie la suprafata pielii si un sentiment de piele proaspata si uscata. Se topeste la temperatura corpului. Untul de shea se intinde pe piele, fara masaj si este potrivit pentru utilizare in locul unei creme de zi.
 Uleiurile tropicale – din nuca de cocos si unt de shea. O caracteristica aparte este aceea ca se solidifica la temperaturi mai mici de 25o C; ele patrund rapid in piele, facand-o moale si catifelata. Aceste uleiuri sunt potrivite pentru aplicarea in timpul expunerii la soare. Untul de shea are un efect hidratant si profund calmant. Este recomandat pentru utilizarea in masti, pentru pielea uscata si par.

Conține: Unt de shea, antioxidanți naturali - Lecitină, Vit. E, Vit. C.

Cantitate: 60 ml

La 380 C devine lichid.

 

Adauga in Cos:


Copyright © 2018 amorebio.ro.