Ulei de jojoba, 30 ml. Ikarov

17.00lei

Uleiul de Jojoba este unic in lumea vegetala - in fapt, acesta este o ceara lichida. Se compune in principal din acizi grasi superiori legati de alcooli superiori. Asadar, acest ulei nu rancezeste. Are un grad de absorbtie ridicat pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru tenul gras. Atunci cand este aplicat pe piele, acesta creeaza un film subtire, invizibil cu ochiul liber, stabil si elastic, care hraneste pielea si o protejeaza impotriva efectelor nefavorabile ale mediului. Pelicula controleaza secretia de sebum a pielii. Uleiul de jojoba nu provoaca iritatii sau reactii alergice si de aceea el este frecvent utilizat pentru prepararea emulsiilor de curatare a pielii (in special in zona de contur a ochilor). Atunci cand este adaugat produselor cosmetice finite - le prelungeste perioada  de valabiliate. Uleiul reda moliciunea si prospetimea buzelor crapate. Acest ulei ofera luciu, volum si elasticitate parului; prin urmare, este frecvent utilizat in produsele cosmetice de ingrijire a parului. Doar cateva picaturi pe pieptene, la periajul  parulului umed, impiedica incalcirea firelor de par, produce efect antistatic si ajuta la styling-ul parului. 

Conține:
Ulei de jojoba, antioxidant natural - extract de rozmarin.

Cantitate: 30ml



Adauga in Cos:


Comentarii curente: 1

Copyright © 2018 amorebio.ro.