Solutie bio de spalat vase Bentley Organic

25.00lei

Această soluţie de spălat vase, cu ingrediente derivate 100% din natură, certificată de Soil Association ca produs organic cu 70% ingrediente organice, ucide peste 99,9% din germenii de uz casnic, fiind în acelaşi timp blândă cu mâinile tale şi dură cu grăsimile şi murdăria.
Bentley Organic au folosit experienţa şi know-how-ul lor organic pentru a crea gama de produse Natural House: sigure pentru tine, familia ta şi mediu.

Ce trebuie să ştiţi despre Soluţia de spălat vase:
- Nu conţine înălbitori, fosfaţi sau sulfaţi;
- Demonstrat a ucide E-coli, Listeria şi Salmonella;
- Formula sa antibacteriană îţi lasă vasele igienizate;
- Nu are impact asupra apelor - peştii sunt în siguranţă!
- Uşor şi rapid biodegradabilă.

Bentley Organic îşi doresc ca tu să fii fericit(ă) atunci când speli vasele şi nu numai. Vei fi surprins(ă) să afli cât de multe chimicale din detergenţii convenţionali cu care intră în contact pielea ta îţi rămân nu doar în organism, ci şi pe vase şi au un impact negativ asupra mediului. Eşti pregatit(ă) pentru o soluţie de spălat vase Natural House? Bentley Organic fabrică produse organice de curăţat la preţuri accesibile, fără compromisuri în ceea ce priveşte eficienţa sau conţinutul.

Certificare bio: Soil Association - 70% ingrediente organice, 100% ingrediente naturale.
 
Cantitate: 500 ml
 
 
Ingrediente:

Apă, lauril betaina, decyl glucoside, coco glucoside, glicerină, extract de seminţe de grapefruit, extract de fructe de grapefruit, extract de fructe de bergamota, extract de portocale, extract de tangerine, pudră din suc de frunze de aloe vera*, acid lactic, ulei din coajă de lămâie*, ulei din coajă de lime*, citral*, gumă de xantham, acid citric, potasiu sorbat
*ingrediente din culturi bio
 
Producător: Bentley Organic

Adauga in Cos:


Copyright © 2019 amorebio.ro.