Sapun lichid cu levantica, Bentley organic, 250ml

31.00lei

Acest sapun lichid are grija de mainile intregii familii. Levantica si aloe vera calmeaza si asigura comfortul mainilor cu piele iritata si sensibila. Uleiuri de jojoba vin sa hidrateze in mod exceptional pielea uscata. Aduce putin la miros cu sapunurile din vremea bunicii, desi noi am fi preferat, poate, un accent si mai puternic de levantica. Cu dispozitiv care elibereaza exact cantitatea necesara pentru o spalare.

Bentley Organic fabrica produse organice la preturi accesibile, fara compromisuri in ceea ce priveste eficienta sau continutul.
Acest sapun este produs in singura fabrica de sapunuri din lume care are atat certificari organice (Soil Association), cat si standardul de mediu ISO 14001.

Instructiuni de folosire
Se apasa usor dispozitivul, se aplica o cantitate dorita de sapun lichid pe mainile umede sau pe un prosopel de spalat umed, se face spuma si se clateste.

Ingrediente
Apa, Oleat de Potasiu**, Cocoat de Potasiu**, Glicerina**, Clorura de Sodiu, Ulei de Lavandula Angustifolia (levantica)*, Ulei din seminte de Simmondsia chinensis (jojoba) *Aloe Barbadensis Suc Pudra din Frunze*, Linalol*, Citrat de potasiu, Acid Citric * ingredient certificat crescut organic ** derivate din ingredient certificat crescut organicAdauga in Cos:


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat...


Copyright © 2019 amorebio.ro.