Sapun crema migdale, Sodasan, bio, 100g

10.50lei

Se poate folosi cu incredere atat pentru fata cat si pentru corp. Daca aveti ten uscat, aplicati dupa spalare un strat fin de crema.

Nu doar curata, dar si intretine si hraneste pielea datorita continutului de unt de shea, confera o mireasma sanatoasa multumita uleiurilor esentiale extrase din diversele plante.

Este fabricat in mod TRADITIONAL conform retetelor vechi in ceaun deschis. Untul de shea si uleiurile esentiale se adauga dupa racire dar inainte de solidificarea completa astfel incat isi pastreaza toate proprietatile.

Fara chimicale, fara grasimi de origine animala, fara parfumuri artificiale, fara adaosuri straine naturii.

Este biodegradabil.


Ingrediente Sapun Bio cu Migdale Cream Sodasan:
Sapun din palmier*, sapun din seminte de palmier*, apa, glicerina*, ulei de palmier rosu*, unt de shea*, uleiuri esentiale naturale (contin: benzyl salicylat, benzyl alcool, farnesol, d-limonene, linalool, geraniol, citral), sare, acid citric.
*ingredient din culturi organice. - See more at: http://www.shoporganic.ro/corp/sapunuri-naturale/sapun-bio-cream-cu-migdale-sodasan-sod18.html#sthash.bo59uGer.dpuf
Se poate folosi cu încredere atât pentru fata cât si pentru corp. Daca aveti tenul uscat, aplicati dupa spalare un strat fin de crema.
Nu doar curata dar si întretine si hraneste pielea datorita continutului de unt de shea, confera o mireasma sanatoasa datorita uleiurilor esentiale extrase din diverse plante.
Fabricat în mod TRADITIONAL conform retetelor vechi, în ceaun deschis. Untul de shea si uleiurile esentiale se adauga dupa racire dar înainte de solidificarea completa astfel încât îsi pastreaza toate proprietatile.
Fara chimicale, fara grasimi de origine animala, fara parfumuri artificiale, fara adaosuri straine naturii.
Este biodegradabil.
Ingrediente: sapun din palmier*, sapun din seminte de palmier*, glicerina*, ulei de Palmier rosu*, unt de shea*(butyrospermum parkii), sare, acid citric, uleiuri esentiale naturale* (contin: benzyl salicylat*, benzyl alcool*, farnesol*, d-limonene*, linalool*, geraniol*, citral*).

Fabricat in Germania.
Cantitate: 100g

Adauga in Cos:


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat...


Copyright © 2019 amorebio.ro.