Nuci de sapun, punga 1/2 kg, BIO

22.00lei

Nuci de sapun bio, certificate Organic Bangladesh Limited.
Punga de 1/2 kg de nuci de spalat va fi suficienta daca veti spala rufele cu masina automata timp de jumatate de an!

Pachetul include: punga cu nuci de spalat, 1 pliculet din bumbac.

Pentru rufe albe va recomandam sa folositi inalbitorul pe baza de oxigen activ Terra sau bicarbonatul de sodiu,

Rufele raman fara miros daca le spalati cu nuci de sapun (doar cu mirosul de "curat"), pentru parfum puteti adauga cateva picaturi de ulei esential pe saculetul din panza in care puneti nucile in masina de spalat sau adaugati 50ml de apa de lavanda in fierul de calcat pentru a face ca lenjeria si hainele sa miroasa divin. Mai mult, apa de lavanda protejeaza hainele impotriva moliilor, tintarilor, mustelor si a altor insecte.

Nucile de sapun sunt fructele arborelui Sapindus Mukorossi sau "arborele de sapun", care creste liber in Nepal si la poalele muntilor Himalaya.
Coaja acestui fruct contine saponina naturala care in contact cu apa calda este eliberata in apa.

Este un detergent economic si ecologic. La spalarea pana la 60 grade Celsius nucile de spalat se pot folosi la 3 spalari diferite cu masina de spalat automata, deoarece saponina nu iese toata din coaja de la prima spalare. Folosind aceste nuci veti economisi banii pe care ii cheltuiati pe detergent!

Este un detergent ideal pentru rufele colorate, acestea isi vor pastra culorile vii si nu se vor mai decolora. De asemenea, nu veti mai vedea urme albe de detergent pe rufele negre.

Pentru rufele albe este indicat sa adaugati o lingura de inalbitor pe baza de percarbonat sau o lingura de bicarbonat de sodiu in compartimentul unde se pune detergentul in masina de spalat, in caz contrar rufele se pot ingalbeni.
Inalbitorul pe baza de percarbonat are efect de inalbire mai puternic decat bicarbonatul.

Tara de provenienta: Bangladesh

Pentru informatii complete despre nucile de sapun va rugam sa consultati pagina www.amorebio.ro


Adauga in Cos:Copyright © 2020 amorebio.ro.